Werken bij Borrenbergs Groep

Kindontmoetingscentrum de Brakken

  • Beton

  • Tapijt

Vraag vanuit klant

In 2015 is een schoolgebouw gerealiseerd met een vloerafwerking van PVC. De vloer is alleen met water te onderhouden en door (te) harde stoelglijders is de toplaag van de vloer aangetast. Wij krijgen de vraag of de bestaande vloerafwerking nog te redden was óf dat deze vervangen moest worden.

 

Advies en resultaat

De vloer is intensief machinaal gereinigd en voorzien van een nieuwe toplaag (2 componenten PU-coating). Een slijtvaste en vuilafstotende coating. Om de goede staat van de vloer te ‘bewaken’ zijn de schoonloopmatten gereinigd, zodat deze weer functioneel in gebruik zijn. Daarnaast zijn de glijders onder de stoelen en tafels vervangen. Tot slot gaf Vloerbewakers een passend onderhoudsadvies.

 

Bijzonderheden project

Een relatief nieuwe vloer met bijzonder veel beschadigingen en vervuiling. Na een goede behandeling is de PVC-vloerafwerking weer in bijna nieuwstaat.


Vragen over dit bericht?

Vraag het Bart
Je kunt direct contact opnemen met Bart via:

Stichting Nuwelijn

“Een zeer professioneel bedrijf om mee te werken. Vloerbewakers geeft een gedegen en goed onderbouwd advies. Op onze locatie hebben ze eerst de staat van de vloeren in kaart gebracht en vervolgens advies uitgebracht. Niet alleen over verbetering van de vloeren, maar ook over de randvoorwaarden (andere stoeldoppen, onderhoud inloopmat, etc.). Na het advies is er in overleg besloten om in 1 van de lokalen als proef de vloer te behandelen. De vloer heeft een volledige metamorfose ondergaan. Zelfs na een aantal maanden intensief gebruik ziet de vloer er nog perfect uit.”


Irma Grunwald