Werken bij Borrenbergs Groep

Parktheater hout

  • Parket

Vraag vanuit klant

Op diverse theatervloeren, in de foyers, het restaurant en gangen van het Parktheater liggen houten vloeren. Enkele jaren geleden kregen we vanuit de gemeente Eindhoven de vraag om de staat van de houten vloeren in kaart te brengen. Met daarbij als aanvullende vraag (in de vorm van een 5-jarig onderhoudscontract), het in optimale staat houden van vloeren middels jaarlijks onderhoud.

 

Advies en resultaat

De vloeren worden -mits noodzakelijk- kaal geschuurd en voorzien van een nieuwe afwerking in de vorm van 2 componenten olie. Daarnaast worden de vloeren jaarlijks intensief gereinigd en voorzien van een nieuwe olielaag, middels boenen. Vloerbewakers levert daarnaast de onderhoudsolie die door de eigen schoonmaakdienst van het Parktheater wordt toegepast. Tot slot hebben we periodiek contact met de klant en het Cluster Technisch Beheer, omtrent een continue optimale staat van de houten vloeren binnen het Parktheater Eindhoven.

 

Bijzonderheden project

De theatervloeren, foyers, restaurant en gangen worden 7 dagen per week intensief gebruikt en belast.


Vragen over dit bericht?

Vraag het Bart
Je kunt direct contact opnemen met Bart via:

Gemeente Eindhoven

“Vloerbewakers komt hun afspraken -conform advies en besproken werkzaamheden- na. Gedurende de werkzaamheden worden er vakbekwame ‘Vloerbewakers’ ingezet, wat resulteert in minder schades en onderhoud. De aanpak van Vloerbewakers garandeert ons kwalitatief betere vloeren, inclusief de vereiste en gewenste uitstraling. Daarnaast zijn de lijnen kort, waardoor eventuele problemen voortijdig en/of in een vroeg stadium worden opgelost.”


Carlo Thielen