Werken bij Borrenbergs Groep

Advies & kenniscentrum

Een jong bedrijf met jarenlange kennis en ervaring in huis. We geven toe; dat klinkt wellicht wat vreemd. Toch, is het echt zo. Vloerbewakers is onderdeel van de Borrenbergs Groep. Een groep waartoe ook Borrenbergs Projectinrichting hoort. En daar doen wij natuurlijk ons voordeel mee. Want door hun jarenlange kennis en ervaring, zijn zij de partner als het gaat om het realiseren van een nieuwe vloer. Een vloer die bewaakt moet worden …

 

Of je ons nu betitelt als denker of maker, het is ons om het even. Als het om vloeronderhoud gaat, zijn wij namelijk van alle markten thuis. We hanteren korte lijnen met onze gerenommeerde leveranciers en weten exact welk product we op welk moment dienen te gebruiken, met inachtneming van alle voorschriften.

lees meer

Uitvoering

In de uitvoeringfase ligt de nadruk op zorgvuldigheid en kwaliteit. Wij verduurzamen en dat is een wezenlijk anders iets dan poetsen. Door te verduurzamen houden we materialen en producten langer intact. We reinigen, polijsten en herstellen én waar nodig zullen we (pas) vervangen. Daarbij gaan we zoveel mogelijk preventief te werk. Hierbij valt te denken aan het gebruik van de juiste meubelglijders die beschadiging van de vloer voorkomen of hoogwaardige entreematten. Deze matten voorkomen vuil in het volledige pand.

Zo verlengen we de levensduur van de bestaande vloerafwerking en er hoeft minder intensief schoongemaakt te worden. Of denk aan juiste meubelglijders, deze voorkomen onnodige beschadigingen aan vloeren.

 

Wat we niet doen is poetsen, hiervoor gaan we graag de samenwerking aan met onze partners of die van onze klanten. We geloven heilig in het feit dat -kennis en kunde- delen uiteindelijk leidt tot vermenigvuldigen.