Werken bij Borrenbergs Groep

Advies & Kenniscentrum

Een jong bedrijf met jarenlange kennis en ervaring in huis. We geven toe; dat klinkt wellicht wat vreemd. Toch, is het echt zo. Vloerbewakers is onderdeel van de Borrenbergs Groep. Een groep waartoe ook Borrenbergs Projectinrichting hoort.

Uitvoering

In de uitvoeringfase ligt de nadruk op zorgvuldigheid en kwaliteit. Wij verduurzamen en dat is een wezenlijk anders iets dan poetsen. Door te verduurzamen houden we materialen en producten langer intact. We reinigen, polijsten en herstellen én waar nodig zullen we (pas) vervangen.

Onderhoudsadviezen

Door kennisdeling maken we elkaar beter en slimmer en wellicht vergroten we de zelfredzaamheid. Een nieuwe vloer of bestaande vloer, het vertrekpunt is altijd hetzelfde; we geven graag advies en nog liever maken we dit advies voor iedereen beschikbaar.

bekijk onderhoudsadviezen

Wij bewaken de levensduur van jouw vloer

Bij het verlengen van de levensduur van welke vloer dan ook staan hygiëne, esthetiek en verduurzaming altijd centraal.

lees hier meer over onze bewaking

Projecten & resultaat

Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden, daarom laten we hieronder zien hoe wij samen met onze klanten inzetten op verduurzaming en het verlagen van exploitatiekosten.

Bekijk hier al onze projecten

Referentie

“Een zeer professioneel bedrijf om mee te werken. Vloerbewakers geeft een gedegen en goed onderbouwd advies. Op onze locatie hebben ze eerst de staat van de vloeren in kaart gebracht en vervolgens advies uitgebracht. Niet alleen over verbetering van de vloeren, maar ook over de randvoorwaarden (andere stoeldoppen, onderhoud inloopmat, etc.). Na het advies is er in overleg besloten om in 1 van de lokalen als proef de vloer te behandelen. De vloer heeft een volledige metamorfose ondergaan. Zelfs na een aantal maanden intensief gebruik ziet de vloer er nog perfect uit.”


Irma Grunwald

Onze producten

Wij vinden het enorm belangrijk dat vloeronderhoud wordt uitgevoerd met de juiste producten. Dat klinkt logisch, maar in de praktijk komt het vaak genoeg voor dat dit niet het geval is. Het ontbreekt dan aan specifieke kennis en kunde of het is een kwestie van onwetendheid. lees meer

voor wie wij bewaken

Door een intensieve samenwerking en het meedenken met onze klanten, weten we wat zij belangrijk vinden, waar ze wakker van liggen én waar uitdagingen liggen. Dit laatste punt, vormde wellicht het begin van de Borrenbergs Groep. Want in het optimaal -blijven- bedienen van onze klanten zien wij telkens weer nieuwe kansen en vooral uitdaging. Uiteindelijk worden we op deze manier sterker, beter en van nog meer toegevoegde waarde voor onze klanten. Met volledige focus op resultaat …

 

Meer informatie op www.borrenbergsgroep.nl