Werken bij Borrenbergs Groep

“Flexibiliteit in de zorg is enorm belangrijk!”

december 2021

Wonen, zorg en welzijn komen samen bij ‘t Hofhuys. Een modern woonzorgcentrum in Bergeijk, dat onderdeel uitmaakt van Zorg in Oktober. Onze Vloerbewakers hebben hier recent een aantal vloeren opgeknapt. Bart vertelt je daar alles over in deze blog!

Wat hebben jullie precies gedaan?

“Bij ‘t Hofhuys in Bergeijk lag al jaren een PVC vloer. Dat het goed onderhouden van een vloer belangrijk is, hoeven we je vast niet meer te vertellen,” zegt Bart met een lach. “In opdracht van Oktober hebben we deze vloer daarom intensief  gereinigd. Vervolgens hebben we deze voorzien van een nieuwe PU coating van het merk Bona. De vloeren zijn inmiddels weer helemaal fris en hebben een egale look gekregen. De krassen en doffe plekken, die voorheen in de vloer zaten, zijn als sneeuw voor de zon verdwenen!”

 

Voor het reinigen van de vloer.

Hoe hebben jullie dit aangepakt?

“Zorg gaat vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week door,” vertelt Bart. “Omdat ‘t Hofhuys een zorginstelling is, startten we ‘s ochtends rond 09:00. De ochtendzorg kon dan gewoon doorgaan. We hebben ervoor gezorgd dat we vervolgens weer op tijd klaar waren, zodat de vloeren ‘s avonds ook weer beloopbaar waren. Minimale overlast voor de bewoners en de verzorgende dus!”

Waren ze tevreden met het eindresultaat?

“Ja zeker! Ik heb later nog contact gehad met de facilitair coördinator. Ze gaf aan heel blij te zijn met het eindresultaat. De flexibiliteit vanuit Vloerbewakers vond ze heel prettig, vooral omdat de zorg hier nagenoeg geen hinder heeft ondervonden van onze werkzaamheden.”

 

Wil je meer weten over dit project? Of heb je een vraag voor Bart? Neem dan contact met hem op via bart@vloerbewakers.nl.